Lid worden

Lid worden | Bam-mam

Lid worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van onze vereniging! Om te kijken of Bam-mam bij jou past kun je voor €5 twee maanden proeflid worden. Je wordt dan aangesloten op ons community platform waar je in contact kunt komen met andere bewust alleenstaande (wens)moeders om informatie en ervaringen uit wisselen. Ook kun je deelnemen aan activiteiten en ontmoetingen. Na afloop van deze twee maanden besluit je of je regulier lid wilt worden. 

Het lidmaatschap van vereniging Bam-mam kost €30,00 per jaar (2023). Lidmaatschapgelden gebruiken we onder andere om de kosten van ons community platform Plek voor Bam-mam te dekken en voor het organiseren van landelijke activiteiten. 

Door middel van onderstaand formulier kun je je aanmelden als proeflid. Eén van onze vrijwilligers zal dan telefonisch contact met je opnemen om te bespreken wat jouw situatie is en om je aansluiting op verschillende groepen af te stemmen. Hierna start jouw proeflidmaatschap van twee maanden waarin je kennis kunt maken met de vereniging. 

Bam-mam is er voor alleenstaande vrouwen die één of meerdere kinderen hebben van een donor of vrouwen die overwegen om bewust alleenstaand moeder te worden. Weet je niet zeker of jouw situatie daarbij past? 

Neem dan eerst even contact met ons op via: info@bam-mam.nl

lidworden_image

    Inschrijfformulier