Lid Worden

Lid worden | Bam-mam

Lid worden

(Proef)lidmaatschap

Leuk dat je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van onze vereniging! Om te kijken of Bam-mam bij jou past kun je eerst voor €5 twee maanden proeflid worden. Je wordt dan aangesloten op ons community platform waar je in contact komt met andere bewust alleenstaande (wens)moeders om informatie en ervaringen uit wisselen. Ook kun je deelnemen aan activiteiten en ontmoetingen. Na afloop van deze twee maanden besluit je dan of je regulier lid wilt worden.

Het lidmaatschap van vereniging Bam-mam kost €42,00 per jaar. Lidmaatschapgelden gebruiken we onder andere om de kosten van ons community platform Plek voor Bam-mam te dekken en voor het organiseren van landelijke activiteiten. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als proeflid.

Na je aanmelding

Als je in de oriënterende fase zit word je, na je aanmelding, uitgenodigd voor een online informatiebijeenkomst. Na deelname aan deze bijeenkomst start jouw proeflidmaatschap. De online informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

  • Woensdag 28 februari
  • Vrijdag 5 april
  • Woensdag 22 mei
  • Vrijdag 28 juni
  • Woensdag 11 september
  • Vrijdag 11 oktober
  • Woensdag 27 november

Als je in een andere fase zit neemt een van onze vrijwilligers contact met je op om te bespreken wat jouw situatie is en om je aansluiting op verschillende groepen af te stemmen. Je proeflidmaatschap van twee maanden waarin je kennis kunt maken met de vereniging start dan meteen.

Bam-mam is er voor alleenstaande vrouwen die één of meerdere kinderen hebben van een donor of vrouwen die overwegen om bewust alleenstaand moeder te worden. Weet je niet zeker of jouw situatie daarbij past? Neem dan eerst even contact met ons op via: info@bam-mam.nl.

Houd na aanmelding je spam-map in de gaten, soms komen onze mailtjes daarin terecht.

Lid worden
Welke situatie is op jou van toepassing in relatie tot het bewust alleenstaand moederschap?

Kind

Wat is de voornaam, geslacht en geboortedatum van jouw kind(eren)?
Let op: Hier alleen de gegevens van donorkinderen invullen, niet die van kinderen uit een eventuele eerdere relatie.
Waar ken je Bam-mam van?
Selectievakjes
Selectievakjes
Selectievakjes
Selectievakjes

lidworden_image