Voor wie

Voor wie | Bam-mam

Voor wie

Oriënteren | voor wie | Bam-mam

Oriënteren

Overweeg jij bewust alleenstaand moeder te worden? Of heb je het al besloten maar ben je je aan het oriënteren op de verschillende opties? Dan kun je bij Vereniging Bam-mam andere vrouwen ontmoeten die voor dezelfde keuzes staan. Kan ik het alleen? Praktisch en financieel? En wil ik het alleen? Kan ik deze keuze maken voor mijn kind? En zo ja, hoe ga ik het aanpakken? Een bekende of een onbekende donor? Nederlands of buitenlands donorzaad? Bij welke klinieken kan ik terecht? Al deze vragen en dilemma’s kun je met anderen in dezelfde positie delen. En kennis en ervaring uitwisselen over bijvoorbeeld zaadbanken en vruchtbaarheids- klinieken. Ook kun je in contact komen met ervaren bammers om te horen hoe zij hun keuzes hebben gemaakt en wat hun ervaring met het alleenstaand moederschap in de praktijk zijn.

Pogen

Ben je aan het pogen met donorzaad? Door middel van zelfinseminatie of via een vruchtbaarheidskliniek? KID, IUI of IVF/ICSI? Twee weken toeleven naar je volgende poging en weer twee weken op het wachtbankje? Dan kun je bij Vereniging Bam-mam anderen ontmoeten die in dezelfde fase zitten. Om hoop en teleurstelling te delen. En uiteindelijk samen die positieve test te kunnen vieren!

Pogen | voor wie | Bam-mam
Zwanger | voor wie | Bam-mam

Zwanger

Ben jij zwanger van een donor? Ook dan kun je bij Vereniging Bam-mam terecht voor contacten met lotgenoten. Want zwanger is zwanger, maar zonder partner kun je je soms toch net wat anders voelen. 

Want hoe leg je je omgeving uit dat je zwanger bent? Wat doe je op de partnerdag van je zwangerschapscursus? Wie zorgt er voor je als je last hebt van zwangerschapskwaaltjes? En wie wil je bij je bevalling hebben? Allemaal onderwerpen die je bij Bam-mam met andere zwangere dames die in dezelfde periode al jij zijn uitgerekend, kunt bespreken!

Moeder

En natuurlijk is Vereniging Bam-mam er ook voor vrouwen die al bewust alleenstaande moeder zijn. En alleen een kind hebben, of twee of drie. Om de praktische uitdagingen te bespreken, zoals het combineren van werk en zorg, maar ook om de mijlpalen van je kind mee te delen. 

En donor-gerelateerde zaken te bespreken zoals wat je je kind vertelt over haar ontstaansgeschiedenis en wanneer, het opbouwen van contact met een C-donor, of de wens van je kind om op zoek te gaan naar halfbroertjes of -zusjes. Gezelligheid en het opbouwen van een sociaal netwerk gaat bij Bam-mam hand in hand met toegang tot een schat aan ervaring van bewust alleenstaande moeders die jou zijn voorgegaan.

Moeder | voor wie | Bam-mam

Ben jij op zoek naar contact met andere bewust alleenstaande moeders of wensmoeders?
Word dan nu proeflid van Vereniging Bam-mam en krijg twee maanden toegang tot ons platform en onze activiteiten!

Ben jij op zoek naar contact met andere bewust alleenstaande moeders of wensmoeders? Word dan nu proeflid van Vereniging Bam-mam en krijg twee maanden toegang tot ons platform en onze activiteiten!

“Als lid van Bam-mam heb ik antwoorden gekregen op vragen die ik had rondom het alleenstaand moederschap die ik niet met mensen om mij heen kon delen. “

Esmée

“Ik heb het altijd fijn gevonden met andere bammers te sparren over keuzes die je moet maken in verschillende fases. En mijn dochter is al 10, dus ik heb al heel wat fases doorgemaakt.” 

Barbara

“In de zwanger groep kon ik eindeloos jubelen over allerlei kleine dingen, waar mijn vrienden al wel klaar mee waren.”

Rozemarijn